výroba odrážedla trvá aktuálně jen 2 dny

Jak jednoduše zrecyklovat odrážedlo pro nového sourozence

V poslední době stále více lídem záleží na životním prostředí a proto se mnozí ptají na recyklaci, respektive na to, jak se naše odrážedlo se jménem dá přeměnit na odrážedlo pro sourozence.

Jméno je na odrážedle pouze nalepeno speciálními fóliemi, takže s menší námahou je lze kdykoliv sundat. Potřebujete k tomu jen trochu trpělivosti a technický benzín.

Moje odrážedlo je na trhu již přes 11 let. V případě jakéhokoli problému u nás vždy naleznete náhradní díly. Obvykle si zákazníci dokupují pouze kola, nebo nové sedlo, ale měli jsme už i požadavek na nová řidítka, protože si táta při couvání nevšiml odrážedlo pohozené na zemi. Ale stane se... i přesto, že každý náhradní díl na e-shopu nemáme, stačí nám napsat a vše vyřešíme...

Chceme vám ale ukázat, jak jednoduše si odrážedlo přeměníte na odrážedlo pro sourozence.

Starou nálepku sundáte jednoduše, je třeba ji opatrně slepit, a zbytky lepidla očistit technickým benzínem.

Podívejte se na video, jak je to jednoduché:

Novou nálepku si objednáte podle přání, můžete si vybrat ze všech barev, které nabízíme, a dokonce si můžete zvolit i barevný obrys kolem písma.

Nový napis dostanete na průsvitné přenosce, pomocí které jej snadno nalepíte na odrážedlo. Průsvitnou přenosku po nalepení jednoduše odlepíte dolů.

Pokud si chcete vyměnit i kola, doporučujeme vám set pro obnovení odrážedla, ve kterém naleznete kromě nového nápisu a kol i nálepky na podnožku a reflexní pásky a tečky, kterými můžete zamaskovat obité části odrážedla.

Samozřejmě vytuningované odrážedlo můžete doplnit novým zvonkem, světýlky či košíkem.

 

43 5

A mrňous si ani nevšimne, že odrážedlo, které právě dostal, je totéž, na kterém předtím jezdil starší sourozenec.

Jasně, že na tom přece není nic špatného, ​​ale jaký je to pocit, vědí opravdu jen ti, kteří dědili po sourozencích :) obvykle všechno :) pak věc, která je jen VAŠE, má pro vás velkou hodnotu.

A na konec vám nabízíme příklad renovace od naší zákaznice Diany:

recycle1

Malý Juraj, který má dnes 9 let, začínal na našem odrážedle, když mu byli 2 roky.

Po Jurajovi na odrážedle ještě jezdil bratranec, takže bylo opravdu využito. Jelikož sourozenec Tonko dorostl do odrážedla, vytáhli ho ze sklepa a div se světě, šlo mu to.

A tak se Diana rozhodla, že mu ho trochu vytuninguje, přece jen kola a rukojeti byly viditelně využívány, ale odrážedlo stále plnilo svou funkci.

recyklacia-stare

Odrážedlo podle našeho videa očistili od staré nálepky.

recyklacia-ciste

Diana si u nás objednala nový nápis – zvolila reflexní černý se světle modrým obrysem a symbol čertíka. Na výměnu doobjednala Tonkovi nové sedátko s kratší tyčí, jelikož malý Tonko ještě potřebuje nízký sed, nové ručky a na doplnění barevné kombinace světýlka.

recyklacia-nove

A spokojeného malého zákazníka si můžete prohlédnout i v našem krátkém videu:

 

Děkujeme mamince Dianě za poskytnutí fotek a videa a malému Tonkovi přejeme hodně šťastných kilometrů.

Pokud přemýšlíte na barevnými kombinacemi, přiložíme vám pár fotek odrážedel pro inspiraci: