výroba odrážedla trvá aktuálně jen 2 dny

V zimě zábava nekončí - přezujte odrážedlo na lyže

banner-siroky.ski

Moje odrážedlo si můžete na zimu přezout na lyže. Potřebujete k tomu pouze SKI adaptér, který si můžete kdykoliv dokoupit.

 

Jelikož pravidelně dostáváme podobné otázky, pokusili jsme se to nějak shrnout do tohoto příspěvku, možná tu svou otázku zde najdete.

Pokud ne, tak klidně napište odrazedlosjmenem@gmail.com a my Vám odpovíme ...

Ako je balený SKI adaptér ?

SKI adaptér posíláme v menší krabici a je nutné si ho doma poskládat. V balení je návod, takže to jistě každý táta, děda ale i šikovná maminka zvládne. Po sestavení vznikne přední a zadní lyže, která se na odrážedlo doslova "přezuje" namísto kol.

 

Pasuje SKI odrážedlo na všechny odrážedla podobné mé odrážedlu?

SKI adaptér je vyroben speciálně na Moje odrážedlo a pasuje pouze na Moje odrážedlo. Nepasuje na Dabler, ani na Midas. Ostatní odrážedla bohužel nemáme prověřené. Nedoporučujeme ho však montovat na jiné odrážedlo jako Moje odrážedlo.

Kdy SKI adaptér dostanu? 

SKI adaptér máme po celý rok skladem, takže jsme schopni ho poslat hned. V případě, že máte v objednávce i odrážedlo nebo jiný produkt se jménem, ​​doručíme Vám jej s celou objednávkou, jakmile bude kompletní.
Většinou odesíláme produkty se jménem do 3 pracovních dnů od objednání. Kurýr PPL Vám zásilku doručí na tretí praconí den od odeslání. (48 hod) a Zásilkovna bude doručena na pobočku do 2 pracovních dnů. Více o doručení se dočtete v článku DOPRAVA A DORUČENÍ

Jak je třeba se starat o SKI odrážedlo

Vždy po používání je třeba ho vysušit, stejně jako to děláte s lyžemi či sáňkami. Určitě není dobré ho nechávat venku, na slunci, sněhu, dešti nebo mrazu. To samé platí i pro Moje odrážedlo s kolami. Před jízdou se vždy přesvědčte, zda jsou všechny šroubky dobře utažené a odrážedlo je způsobilé k jízdě.

Od kolika let je SKI odrážedlo vhodné?

I přesto, že Moje odrážedlo je vhodné od 18. měsíců, adaptér SKI doporučujeme spíše pro všechny děti, které již na Mém odrážedle zcela odvážné a spolehlivě jezdí. Které ho už znají a vědí, co si s ním mohou "dovolit" :) Na obrázku a ve videu je Betty, která má 3 roky. Když zkoušela odrážedlo před rokem, vůbec ji to nebavilo. Tento rok to bylo už lepší a jsem přesvědčena, že o rok to bude mega zábava.

Jak se na SKI odrážedle jezdí?

Nikdy nenechte jezdit dítě bez přilby. Vždy začněte malým svahem a nespouštějte dítě z očí. Jezděte pouze po zasněženém povrchu, vyhýbejte se zledovatělému povrchu. Moje SKI odrážedlo se chová stejně jako lyže či snowboard, vždy na to myslete! Výhodou je, že dítě má v podstatě nohy stále na zemi a ví tak regulovat rychlost. Nikdy nepouštějte dítě ze strmého kopce a nenechávejte ho bez dozoru!

Uvidíte, že na svahu s ním bude velká zábava!